Telera är en leverantör av nöjda kunder.

För företag är det helt avgörande att telefoni och bredband finns på plats och flyter på som det ska. Därför arbetar Telera målinriktat för att du som företagare ska få bästa möjliga lösning. Flexibla företagsabonnemang, prisbelönt nät och snabb service. Det skapar stabilitet och sparar tid, så att ni kan fokusera på kundkontakt och lönsamma affärer!

Ring oss gärna så får du personlig och kostnadsfri rådgivning för företagstelefoni.

0
Anställda
0
Års samlad erfarenhet inom telekom
0
Procent fokus på ditt företags behov
Vad skiljer oss från andra operatörer?

Vi på Telera anser att kommunikation ska vara enkelt att använda, för alla! Det var med dessa ord i tankarna som vi valde att starta Telera, och enkelhet har sedan dessa varit vårt ledord. Telera är ett företag med säte i Helsingborg, i anrika lokaler på Drottninggatan 15. Vi erbjuder mobiltelefoni, växellösningar och körjournaler till företagskunder över hela Sverige.

Företaget startades under 2017 och ursprungligen var vi återförsäljare till flera av Sveriges stora operatörer. Under denna tid insåg grundarna av Telera att där fanns massvis med saker att förbättra till företag som är små – och medelstora.

Med blandad och bred kompetens valde vi därför att starta upp Telera. Vad vi fick höra från nästan alla kunder så fanns där ett växande behov av personlig service, kortare kundtjänst-köer och skräddarsydda lösningar för små – och medelstora företag.

Vi drivs av gemenskap.

Telefoni ska bara finnas på plats och fungera smidigt. Det är lätt att komma igång hos Telera, och valfriheten är stor. Prisbelönt nät och enkla fakturor. Dessutom får du alltid snabb och personlig service när det behövs. Så ring och surfa! Resten sköter vi.

Behov
Det är viktigt för oss att tillgodose just ert behov.
Strategi
Vår strategi är att skräddarsy er lösning utifrån er vision.
Leverans
Vi levererar högsta kvalitet på våra mobiltjänster och ser till att de blir rätt från början.
Upplev Telera
Njut av förstklassig telefoni och sömlös kontakt med oss på Telera.